Kuvien kopioiminen ja lainaaminen ehdottomasti kielletty ilman lupaani! © Katja

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Esittely

Näin ensimmäiseksi kirjoitukseksi ajattelin, että olisi varmaan hyvä kertoa kuka on blogin takana ja millaisia juttuja tulevaisuudessa on luvassa.

Olen Katja, vastavalmistunut hortonomi, täältä Kangasalta Tampereen itänaapurista. Tässä työelämää maisemasuunnittelijana aloittelen ja jo pitkään haaveena ollut kippuraelämä toteutuu vihdoin (pikaisesti laskemalla noin 6,5 vuoden odotus takana) :) Kaikki alkoi siitä kun valmistuminen rupesi häämöttämään, ajattelin olla tapani mukaan hyvissä ajoin liikkeellä ja aloin ottaa yhteyttä kasvattajiin. Nyt reilut puoli vuotta myöhemmin monen mutkan kautta muutaman viikon päästä meidän perheen valloittaa noin kahdeksan viikon ikäinen pikkumies Kennel Isomuksesta, Tampereelta. Itsekin asun vielä muutaman viikon täällä naapurikunnassa, joten pennun kanssa suunnataan sitten yksissä tuumin Raumalle poikaystäväni luokse asustelemaan.

Edessäsi on siis blogi, joka kertoo pienen mutta pippurisen koirarodun edustajan elämästä hänen emäntänsä ja isäntänsä kanssa. Tavoitteena on pojan kanssa käydä ainakin pentukoulu ja mahdollisuuksien mukaan aloittaa tokon harjoittelu. Ja myöhemmin voidaan harkita agilitya, jos herra ois sitä mieltä, että se vois olla hauskaa :) Näyttelyissäkin tullaan varmasti jonkin verran pyörähtämään. Jännityksellä ja innolla siis odotan mitä uusi kippuraelämä tuo tullessaan, sillä itselläni on paljon opittavaa ensikertalaisena koiranomistajana. Kuka siis kouluttaa ja ketä ;)

Seuraavassa postauksessa esittelenkin sitten koko blogin päätähden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti