Kuvien kopioiminen ja lainaaminen ehdottomasti kielletty ilman lupaani! © Katja

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Päivän väri: sininen

Jyväskylän KV oli meidän osaltamme tämän vuoden viimeinen koitos. Se ei ollut meidän eikä oikeastaan muidenkaan paras päivä. Tuomari Gerda F Schaufell odotti shiboilta itsevarmuutta ja hyvin japanilaista ilmettä. Näitä ei tänään meidän puolelta löytynyt. Tuomari jakoi todella monelle sinistä nauhaa, joten tiukka linja oli tänään. Ja niinhän se pitää ollakin, jottei punainset ERI:t koe inflaatiota.

Tomulle tuomari olisi toivonut itsevarmuutta, vinompia silmiä ja tyypillisempää päätä. Myöskään liikkeet eivät olleet parhaassa vedossa. Tuomarin toiminnassa ihmetytti se, että hän halusi tutkia Tomun pallit maassa. Ja siihenhän ei ole poikaa opetettu, joten ei siitä mitään tullut. Kysyn vaan: miksi hän ei voinut katsoa ja tutkia koko nätisti pöydällä seisovaa koiraa. Kumartuva ihminen on maassa olevalle, ujolle koiralle uhkaavampi näky. Lisäksi tuomari oli todella varovainen hampaita katsomaan ja ylipäänsä koskemaan koiriin. Meitäkin pyydettiin näyttämään hampaat. Ja nehän näytettiin hienosti.

Tässä vielä saamamme arvostelu:

"11 months, not very selfassured today. Nice size. Head could be more typical. Eyes are a bit round. Body is good for age, strong back. Enough angulation. Good coat texture and tail. Good bite. Movement needs to improve."

Punaisen nauhan metsästys jatkukoon ensivuoden puolella :)

InterCityShibat matkalla Jyväskylään emäntineen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti