Kuvien kopioiminen ja lainaaminen ehdottomasti kielletty ilman lupaani! © Katja

maanantai 31. joulukuuta 2012

Kippuralenkki Tampereella

Miten saan lomastakin aina näin hektisen :D Ollaan ehditty Tomun kanssa reissata loman aikana Raumalta Kangasalle, Kangasalta Kotkaan, Kotkasta Kangasalle ja takaisin. Vielä pitäisi huomenna mennä Raumalle ja perjantaina takaisin Kangasalle. Ja jos vaan ehdin niin vielä Raumalle sunnuntain päätteksi. Huh. Ja Turkuun pitäisi ennättää keskiviikkona ensimmäistä kertaa rallytokoilemaan. Tomu alkaa siis olla tottunut reissaaja :)

Mutta asiaan. Eilen ennen kuin suuntasin Tomun kanssa auton nokan kohti Kotkaa, osallistuimme kauan odotetulle yhteislenkille yhdessä muiden shibojen ja yllätyksekseni akitojen kanssa Tampereen Pyynikin harjun ja Rosendahlin rannan ympäristössä. Oletin, että vain shibat ovat tulossa, mutta hieno juttu että myös samanmoinen määrä akitoja oli saapunut puskaradion kautta myös lenkkeilemään.

Tomu oli aivan innoissaan. Shibojen joukossa oli Tomun lisäksi vain toinen uros, 2-vuotias ja ihana herrasmies Sumu, joten Tomulla oli selvästi ongelma kenen nartun kanssa milloinkin painisi. Pojat eivät niin piitanneet toisistaan, mutta jos satuttiin naamatusten niin syntyi pientä pörinää. Vierekkäin kuitenkin pystyttiin liikkumaan samaan suuntaan :) Hienoa pojat! Tomu löysi emonsa Saimin lisäksi toisen nartun, Sirun, kanssa yhteisen sävelen ja nämä kaksi olisivatkin voineet painia hihnarusettileikkiä vaikka kuinka ja kauan. Täytyy joku kerta ottaa koirapuistoiluhetki, jotta kaksikko pääsisi tosissaan purkamaan energiaansa. Muita shiboja lenkillä olivat Diiva sekä puolivuotiaat Zuru ja Mikki(?). Seitsemän kaiken kaikkiaan. Myös akitoja oli saman verran matkassa mukana.

Lenkkijoukko

Lenkki sujui hienosti kaikilta ja suurilta pörinöiltä vältyttiin. Taisi meidän pääosin punavoittoinen kippurajoukko aiheuttaa pientä närää lenkkeilijöissä, jotka joko joutuivat hidastamaan tahtiaan tai kiertämään meidät. Anteeksi :) Mutta kyllä siellä muutama ihminen pysähtyi kysymäänkin, että anteeksi mitä rotua nämä ovat kun yhdennäköisyys on niin silmiinpistävä kaikilla.

-Shiba, vastasimme.

- Ahaa...??? Kommentoi ohikulkija.

Tähän törmäämme oikeastaan harva se päivä, jos joku kysyy rotua ;) Shiboja kun ei Suomessa ole vielä kovinkaan paljoa, noin kuutisen sataa rekisteröityä.

Noin puolentoista tunnin lenkin päätteeksi, laitettiin koirat autoon huilaamaan ja omistajat kävivät vielä Pyynikin näkötornilla haukkaamassa munkit ja kuumaa juotavaa. Nams! Evästämisen lomassa ehdotettiin, että ensikesänä Tampereen kukkaisviikkojen paraatiin osallistuisimme kippurajoukolla marssimaan. Olisihan se aika hienoa ja japanilaisille roduillekin saisimme hieman lisää näkyvyyttä :) Sitä kertaa odotellessa. Mikäli tämä paraatiin osallistuminen järjestetään niin varmasti olemme mukana Tomun kanssa, jossei vain mitään isoa estettä tule vastaan.

Kiitos kaikille lenkillä mukana olleille ja hyvää uutta vuotta jokaiselle lenkkikuvien kera!

Shibahumppaa Sirun ja Tomun esittämänä

Tomu ja emonsa Saimi

Ihana Sumu

Koville ottaa leikki ja lenkki

Tomu nappaa Sirua pyllystä...

Kippurajono

Tie tukossa kippuroista :)

Lenkkijälkkärit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti