Kuvien kopioiminen ja lainaaminen ehdottomasti kielletty ilman lupaani! © Katja

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Rokotuksen aika!

Reippaana rokotuksen jälkeen
Saimin ja Sipin suloiset pallerot täyttävät tänään juurikin tasan 3 kk, mikä oikeuttaa tottakai ensimmäisiin rokotuksiin ;) kävimme Tomun kanssa tänään Raumalla KnowHaussa ottamassa ensimmäiset rokotteet. Ihmetystä riitti, mutta oon tosi ylpeä siitä että miten rauhallisesti Tomu otti kuitenkin ja jopa pisti makuulle hoitopöydälle. Lääkäri oli myös oikein mukava ja osasi hienosti hoitaa Tomua. Harkitsevaista koiraa kun ei tosta noin vain voi ruveta kopeloimaan. Pojalla on kuulemma kaikki hienosti mallillaan: sydänääni on hyvä, raajat, turkki, korvat ja hampaat kunnossa sekä tietysti molemmat kivekset ovat kehittyneet normaalisti. Itse jännitin eniten sitä miten Tomu suhtautuisi pistokseen. Ja jännitykseni oli täysin turha :) Poika ei inahtanutkaan piston aikana ja kääntyi vaan katsomaan kun rokoteaine laitettiin, että kuka siellä mun takapuolta painaa. Ajattelin jo pahinta, että Tomu kantavalla äänellään karkottaa kaikki asiakkaat muutaman kilometrin säteeltä kauniilla kiljunnallaan. Mutta ei. Reipas poika ja ihanan rauhallinen :) lääkärin antama keksi ei kyllä hoitopöydällä maistunut, mutta kotona se syötiin hyvällä ruokahalulla ja jopa kelpasi paremmin kuin herkkupalana käyttämäni kuivaliha :D Vielä ennen kotiin lähtöä punnitsin ihan mielenkiinnosta paljon pojalle on tullut viikossa lisää painoa ja olihan sitä tullut puoli kiloa kun vaaka näytti 4,5 kg.

Mutta nyt on sitten ns. virallisesti kastettu poika kolmikuiseksi. Onnea myös sisaruksille, Jadelle ja Rikille täältä Raumalta! Tässä vielä meidän 3 kk v. :)


1 kommentti:

  1. Sari, jouduin muokkaamaan sivuasetteluongelman vuoksi tämän kirjoituksen uudestaan ja sitä kautta myös kommenttisi poistui. Mutta lisään sen tähän perään takaisin :)

    ”Meillä taitaa olla jättityttö, kun painoi 12viikon rokotuksilla 4,6kg ja nyt 5,4kg eilen... Ikäeroa näillä naperoilla ei ole kahta viikkoa.” -Sari

    VastaaPoista