Kuvien kopioiminen ja lainaaminen ehdottomasti kielletty ilman lupaani! © Katja

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Sukujuhlat

Ylärivi: Setä Kerkko, isoäiti Nami ja äiti Saimi. Alarivi: Lapsukaiset Riki, Jade ja Tomu

Auringon piristäessä sunnuntaiaamupäivää oli aika pitää Isomus Astral -perheen ensimmäinen pentutapaaminen Pyhärannassa. Akateemisen vartin oli Tomu henkilökuntineen tapaamisesta myöhässä, mutta se ei menoa hidastanut. Paikan päällä meitä odottivat kasvattajan lisäksi pentujen äiti Saimi sekä sisarukset Jade ja Riki. Lisäksi paikalla oli päivää emännöineen Erjan omistamat pentutytöt Onna ja Hikari, Saimin velipuoli Kerkko omistajansa Kristan kanssa sekä Saimin kasvattaja Marjan tyttöjen Madden ja Namin kera. Oli siis talo täynnä kipuroita :) Valitettavasti Kerkolle pikkupoikien leikit olivat hiukan liikaa, joten hän vietti aikansa omassa rauhassa häkissä. Saimi viihtyi suurimman osan ajasta pentujensa seurassa, vaikka välillä Saimin ilme osoitti, että nyt riittää nää kolme pikku purukalustoa.

Viidellä pennun viikarilla sen sijaan oli hauskaa. Koko neljän tunnin vierailun aikana ei vauhti juuri hidastunut ja melkoista littaleikkiä ( "litta" on tampereen murretta ja tarkoittaa samaa kuin "hippa") mentiin ympäri ämpäri olohuonetta. Hikari ja Riki olivat vauhdikkaimmat ja äänekkäimmät tapaukset. Tomu ja Jade seurasivat hyvinä kakkosina perässä :) Tomu, jolle uudet tilanteet ja paikat on aina hieman jännä paikka, ei tällä kertaa ihmetellyt kovin kauan. Tilannetta ehkä helpotti oman emon ja sisarusten läsnäolo. Nopeasti pääsi leikkiin mukaan, mikä on hyvä asia. Joukon viides napero, Onna, oli mielenkiintoinen tapaus. Onna seuraili omalta makuupaikaltaan kuningattaren elkein muiden koohottamista. Kun joku muista meni nuuskimaan ja pyytämään Onnaa mukaan leikkiin, tämä vain ärähti "Ei huvita!" Kyllä Onna porukan perässä muutamia juoksuaskeliakin otti, mutta tyttö tuntui viihtyvän aika paljon omassa kuninkaallisessa asemassaan :D hassu tapaus! Riki ja Tomu taas ottivat melkoisen rajua painimatsia välillä toisistaan. Ja pakko myöntää, että kyllä nyt meidän poika tais jäädä isoveljelleen kakkoseksi. Veikkaanpa, että Tomu taitaa olla hieman alistuvampi ja pehmeämpi luonne Rikiin verrattuna. Mutta varokaa vaan, revanssia odotellaan, tietysti leikkimielellä ;)

Mukava päivä oli kaiken kaikkiaan ja oli hienoa nähdä myös shibatytöt Madde ja Nami. Nami on Saimin emo, joten on hienoa nähdä sukupolvea pidemmälle. Madde ja Nami olivat ihania ja lempeitä eli tosi valloittavia tapauksia molemmat. Maddella varsinkin oli hieno ja keveä askellus sekä oikein muhkea turkki. Päivän päätteeksi otettiin vielä perhepotretti mummon, sedän, äidin ja lapsukaisten kanssa omistajineen.

Veljekset Tomu ja Riki kasvattajan sylissä

Juomatauko. Ja se on juoma-astia eikä uima-allas ;)

Tomun hengähdyshetki, joka tosin ei kauan kestänyt :D

Mihin se koirankeksi meni?!

Saimi

Tomu

Tomu ja Jade varmistamassa lattian puhtaanapitoa ruuasta

Jade luovutti mutta Tomu vielä jaksaa varmistaa

Isomukset leikkimässä, harmi ettei ääni ei välity näin kuvan kautta...

Mitämitämitä sulla on siellä, Tomu ja Riki etunenässä, Hikari taustalla

Madde, Riki, Hikari ja Nami katsovat kun porukka alkaa tekemään lähtöä
 
Kiitos kaikille osallistuneille mukavasta päivästä! Toivottavasti nähdään pian uudelleen :)

P.S. Pahoittelen asiavirheitä, jotka on nyt korjattu :)

1 kommentti:

  1. Voi kun näyttää hauskalta, uskon että oli aikamoinen meno päällä! :)

    VastaaPoista