Kuvien kopioiminen ja lainaaminen ehdottomasti kielletty ilman lupaani! © Katja

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Маленький Хатико!

Ihan pakko kertoa näin lyhyehkö tarina eiliseltä iltaulkoilulta. Monesti kippuran omistajat kuulevat erilaisia ehdotelmia siitä, minkä rotuinen koira hihnan toisessa päässä on, ja siitä miten se muistuttakaan kettua tai miten kukaan ei ole moista ennen nähnyt. Niin myös me, mutta viimeiltana kuulin jotain aivan uutta.

Eilen siis olimme Tomun kanssa tavanomaiseen tapaan iltapissalla läheisessä puistossa, kun meitä vastaan käveli kolmen nuoren venäläisen seurue. He höpöttelivät omiaan aika äänekkäästi, joten oli pimeässäkin jo helppo tunnistaa mistä nämä olivat kotoisin. Kun olimme ohitustilanteessa, venäläisistä yksi hihkaisi: "Маленький Хатико!" (lausutaan Malenkiy Hachiko). Lukiossa kolme kurssia venäjää lukeneena ja onnellisesti unohtaneena kuitenkin tiesin mitä tämä tarkoitti. Ja siitä sitten loppumatkan taitoin ylpeänä oma Pikku Hachiko alias Tomu vierelläni :) Eipä taida pikkunen tiedostaa, että hänessä saattaisi olla näyttelijän vikaa ;) Mutta ehkäpä tämä tavallinen elämä on jo yhtä teatteria niin riittäköön se meille.

Tässä vielä tältä päivältä hauska kuva, mitä meidän uskollinen ystävä sai päähänsä kun emännän silmä vältti muutaman minuutin. Kyllähän se emännän pehmeä ja lämmin takki toimittaa myös makuualustan virkaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti