Kuvien kopioiminen ja lainaaminen ehdottomasti kielletty ilman lupaani! © Katja

perjantai 4. toukokuuta 2012

Ja ongelma(t) ratkaistu!

Kuvat katosivat siksi, että olin poistanut omalla puhelimellani kansiot, jotka sisälsivät kaikki blogiin lataamani kuvat... Tyhmästä päästä kärsii siis koko likka. Noh, kun on sateinen ja tylsä päivä eikä keksi mitään parempaa tekemistä niin latailen kuvat juttuihin takaisin. Siinä vaan on hommaa...

Mitäs muuta. Ollaan Tomun kanssa käyty tosiaan näyttelykurssilla, tänään on viimeinen kerta sen suhteen ja huomenna mennään ihmettelemään Rauma Show-koiranäyttelyyn vähän isomman näyttelyn ilmapiiriä :) Ja tapaamaan muita shiboja, jotka ovat näyttelyyn saapuneet.

Eilen kirosin kun huomasin illalla noin yhdeksän aikaan, että Rauman käyttö- ja seurakoiran tokokursseihin ilmoittautuminen oli alkanut 3 tuntia sitten. Noh ajattelin että meni jo. Tänään kuitenkin ajattelin, että soitanpa ja kysyn onko paikkoja pentuluokassa vielä jäljellä. Kannatti kerrankin! Saatiin paikka jo kaks kertaa täynnä olevasta ryhmästä ja ohjaaja sanoi että porukka jaetaan kahtia. Eli aloitamme tokoilun alkeet ensiviikon tiistaina :)

Tämmöistä tällä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti