Kuvien kopioiminen ja lainaaminen ehdottomasti kielletty ilman lupaani! © Katja

perjantai 4. tammikuuta 2013

Ihana päivä

Voi kun oli hauska päivä niin itsellä kuin varmaan Tomullakin. Nyt maataan kumpikin tahoillamme, Tomu sohvalla ja itse omassa sängyssä läppäri sylissä. Rankkaa tuo hauskan pitäminen :)

Aamusta pistäydyimme Sirun, Tomun emon puolisiskon, luona leikkimässä. Voi että kun Tomulla oli hauskaa ja Sirulla myös :) Kaksikko tulee niin hienosti juttuun keskenään. Tomun on sen verran pehmo poika, että antoi Sirun höykyyttää itseään lähes 90 % koko ajasta. Ja sehän sopi taas Sirulle! Voihan harmitus sentään, että Siru on niin läheistä sukua Tomulle ;) Kyllä Tomukin välillä sai Sirusta yliotteen, että ei nyt mistään täysnössöstä kuitenkaan ole pojassa kyse :D Parivaljakko telmi parisen tuntia sisällä, välillä hetken huilien ja taas painaen ympyrää asunnossa, painien, sohvalla kiipeillen ja leluja retuuttaen. Itsellekin tulee todella hyvä mieli kun toinen silmin nähden nauttii hetkestä. Näitä lisää :) Ja tottakai me Sirun perheen, erityisesti Jaanan kanssa, vaihdettiin kokemuksia shiban omistamisesta sekä koiriemme tavoista sekä luonteenpiirteistä. Hienosti sai unohtamaan keskiviikon tokoilutreeneistä jääneen harmituksen. Viimeinen vajaa tunti oleskeltiin ulkona liinassa lekkien.

Kolmisen tuntia vietimme Jaanan ja Sirun kanssa aikaa kunnes oli aika lähteä jatkamaan matkaa. Seuraava pysäkki oli Mirvan ja Saimin kodin edustalla. Siitä jatkoimme matkaa iloisen jälleen näkemisen jälkeen Tampereen keskustan halki Näsijärven rantaan, lumen täyttämälle hiekkakentälle treenaamaan rally-tokoliikkeitä. Aivan mahtava juttu kun on kaveri, joka katsoo vierestä kun teen ja neuvoo jos ja KUN voi tehdä jotain paremmin. Sellaisia ihan pieniäkin asioita tuli esiin mitä en tavallaan osannut ajatella. Esim tähän Tomun keskittymiskykyyn voisi auttaa se, että palkkaan poikaa useammin, esimerkiksi sellaisessa tilanteessa, jossa kutsun Tomua ja kun tämä kääntyy minuun päin, annan palkan ja sitten kun pyydän vaikka istumaan ja Tomu istuu, annan palkan. Aiemmin ole kutsunut ja sitten pyytänyt istumaan, jonka jälkeen vasta palkannut. Pieni asia, mutta tarvittiin joku muu sanomaan se :) Kiitos Mirva!

Kamera oli koko ajan matkassa mukanani, mutta nautin niin joka hetkestä, että kamera sai olla vain laukussani painona. No ensikerralla sitten vauhtikuvia Sirun ja Tomun leikeistä sekä hetkistämme Mirvan ja Saimin seurassa.

Nauttikaa tekin karvaturrien tai tulevien sellaisten seurasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti