Kuvien kopioiminen ja lainaaminen ehdottomasti kielletty ilman lupaani! © Katja

torstai 23. helmikuuta 2012

Visiitti Kotkaan

Yllättäen pääsimmekin koko perheen voimin käymään Kotkassa Mikan vanhempien luona viime viikonloppuna ja Mikan ottaessa vapaata alkuviikolle niin reissussa oltiinkin kokonaiset neljä päivää :) mun työkonehan liikkuu minne vaan :P Autossa matkaaminen on Tomulle jo aikas mukavaa touhua. Nukkuu sujuvasti suurimman osan matkasta ja lopun ajasta järsii lempipuruluutaan. Ei siis autoilun suhteen ongelmia tähän saakka.

Tomun osalta mielenkiinnolla odotin miten poika suhtautuisi Mikan vanhempien koiraan Niciin ja siskon koiraan Lucaan tai toisin päin. Jotenkin Tomu hieman arkailee kaikkea uutta ja pikkusen piti rähistä myös Nicille ja Lucallekin kun ekaa kertaa nähtiin. Yllätyin jopa siitä että ei Nicikään osannut oikein suhtautua meidän pikku toohottajaan. Neljä päivää on kuitenkin pitkä aika ja lopulta Tomu jo leikki Nicin kanssa "Ota kiinni jos saat" -leikkiä viipottaen olohuoneesta eteiseen ja takaisin piiloutuen väliltä pöydän alle. Hauskaa katsottavaa ja teidän iloksi kuvasin muutaman videonkin moisesta rallista :) kyllä Nici kuitenkin vielä näytti pojalle missä kaappi seisoo, mutta ihan hyvä vaan että ei Tomun antanut ihan rajattomasti riehua.Lucan kohtaaminen sujui hieman kehnommin. Lucan luonne on hieman dominoiva, joten Tomu sai myös kuulla kunniansa kun olivat liian lähekkäin herkkupalaa saamassa. Luca rähäti Tomulle, että nyt loitommaksi siitä. Ensimmäistä kertaa kuulin shiban todellisen kiljunnan, hrrrr... aikas kananlihalle veti. Muu porukka olohuoneessa ihmetteli, että mitä siellä todellisuudessa tapahtuu kun eivät nähneet tilannetta. Mietinpä jo miten Tomu suhtautuu Lucaan jatkossa. Seuraavana päivänä nähtiin uudelleen niin ei Tomu tavallista enempää aristellut. Toivottavasti poikia voidaan pitää vielä samassa tilassa yhtä aikaa :) aika näyttää.

Tomu pääsi Kotkassa ensimmäistä kertaa elämässään myös koirapuistoilemaan :) Aluksi meni ihmetellessä että mikä tää homman nimi on mutta kyllä se siitä sitten lopulta leikiksi muuttui. Tomu loikki Mikan heittämien lumipallojen perässä ja välillä jäi ihmettelemään kun Nici vilisti salamana pallojen perään. Tässä puistoilusta muutamia kuvia.

Lumikuono tulee


Hrrrr... on kylmä

Mutta ei enää!

Hankiloikkija muistuttaa ihan sirkushevosta :)

Kettu hangella

Ai tassut näin?

Salamashiba-ainesta ;)

Tomu esitteli muutaman kettumaisen loikan

Ai mä vai? No ei mua turhaan ketunpojaksi kutsuta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti